2 Jaar Human @ Work

1 FEBRUARI 2019: 2 jaar Human@Work, 2 jaar vrijheid, 2 jaar mijn goesting doen (of toch meestal), tijd om te feesten…

Ongeveer 2,5 jaar geleden stelde ik me de vraag: Is dit het nu?

Is dit de job die ik de komende jaren wil verder doen? Is de job van mijn baas mijn ambitie?

Ik had een mooie functie in een leuk bedrijf met een mooi loon en voordelen en super collega’s en toch knaagde er iets. Nu ben ik wel altijd een denker geweest maar de vragen bleven in mijn hoofd rondtollen.

Ik die altijd zo ambitieus was, begon heel hard te twijfelen of de ladder naar omhoog nog wel de juiste stap was.

Ik ging op zoek naar een antwoord op al mijn vragen en dit leidde ertoe dat ik op 1/2/2017 de sprong waagde naar het zelfstandigenstatuut. Ik wilde vooral meer impact creëren en mijn eigen ding kunnen doen.

Ik noem het bewust het zelfstandigenstatuut omdat ik tot hiertoe steeds een combinatie deed van freelance HR interim werk, coaching en trainingen/workshops.

Het zijn een bewogen 2 jaar geworden, er is ondertussen een baby bijgekomen 😉, ik heb keihard gewerkt, veel nieuwe interessante mensen leren kennen en vooral ontdekt waar mijn sterktes liggen en wat ik professioneel wil bereiken.

Nu 2 jaar verder is het duidelijk dat ik de sprong naar 100% ondernemerschap wil zetten en me vooral wil gaan concentreren op de zaken waar ik het sterkste in ben en waar ik het meeste energie van krijg.

 

‘when we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves’ (E.Frankl)

 

Mijn eigen motto maar ook mijn professioneel doel en dit is het motto dat in al mijn activiteiten doordringt en waar ik met veel energie mee aan de slag ga binnen bedrijven:

Team- & Management coaching: Op basis van verschillende tools en technieken (waaronder Teammirror, Lencione,…) gaan we kijken hoe de samenwerking binnen nieuwe teams en vastgelopen teams kan versterkt worden.

Individuele Coaching: In zowel loopbaan coaching, stress- en burnout coaching, business coaching, life coaching en executive coaching gaan we het potentieel van mensen naar boven halen en individuen begeleiden in het maken van de voor hen juiste beslissingen . We zetten je terug in je kracht, triggeren, spiegelen en zorgen ervoor dat je zelf verantwoordelijkheid gaat opnemen. Op die manier gaan we mensen terug in beweging zetten. De thema’s kunnen heel divers zijn: versterken zelfvertrouwen, omgaan met stress en aandacht, omgaan met verandering, managen van medewerkers, belemmerende gedachten, impact vergroten, ontwikkelen van executive presence,…

Training en leiderschapsontwikkeling: Trainingen en workshops op maat met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling, coaching voor leidinggevenden, persoonlijk leiderschap, verandermanagement, cultuurveranderingen,… Doel is om jezelf en de organisatie zo effectief mogelijk met verandering te laten omgaan.

HR Consultancy:We kunnen worden ingeschakeld voor diverse HR vraagstukken: cultuurverandering; leiding geven tijdens verandering; welzijn, stress en burnoutbeleid; Het Nieuwe Werken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.